Chroot.ro

Aniversează 100 de ani de România cu RO100 și domeniultău.ro inclus

Acasă » Găzduire Promo - RO100

Oferta a luat sfârșit. Te rugăm să alegi unul din pachetele de găzduire existente.

VEZI PACHETELE DE GĂZDUIRE

Cauți cea mai bună găzduire pentru un site de prezentare, un blog sau te interesează găzduire pentru magazin online?

Suntem o firmă de hosting care a încercat dintotdeauna să ofere servicii premium pentru clienții săi pentru că noi, cei de la Chroot, suntem interesați să avem clienți mulțumiți de serviciile noastre.

Cauți găzduire ieftină? Nu suntem cei mai ieftini. Dar siguranța datelor tale e neprețuită. La noi, clienții au la dispoziție peste 10 arhive care se afla în afara centrului de date şi de unde pot recupera datele în caz de nevoie. Nu avem webhosting ieftin. Ne pare rău :(. Dar îți oferim rapiditate, stabilitate şi securitate pentru un webhosting de calitate.

Oferim servicii de hosting site cu un uptime minim de 99,9% și oferim o perioadă de testare gratuită a serviciilor de găzduire web de 15 zile. Astfel te poți convinge și singur de calitatea pachetelor de găzduire site disponibile pe servere din România.

Pentru clienţii din Uniunea Europeana, înregistraţi ca plătitori de TVA, valoarea TVA-ului este 0 (zero). Pentru clienţii din afara Uniunii Europene, TVA-ul este de 0%.
NU percepem nicio taxă de instalare.

Preţurile afişate sunt exprimate în EURO şi NU conţin TVA (19%). Plata se face în lei, la cursul BNR din data facturarii + 2%.
© 2019 S.C. Chroot Network S.R.L. Toate drepturile rezervate proprietarului.
Termeni și Condiții de Utilizare | Despre Cookie | A.N.P.C. | SOL
Toate prețurile sunt afișate în Euro (€) și nu conțin TVA 19%.