Chroot.ro

Întrebări Frecvente

Acasă » Întrebări Frecvente »  » Cum comand un pachet de găzduire?

Cum comand un pachet de găzduire?

Dacă doriți să comandați un pachet de Găzduire Web ca și simplu client, accesaţi pagina Găzduire Web, iar dacă sunteți reseller și doriți să comandați un pachet de Găzduire Web pentru Reselleri, accesaţi pagina Reseller Găzduire Web.

După ce v-aţi decis asupra pachetului de găzduire care considerați că vi se potriveşte mai bine, apăsaţi butonul Comandă ce vă va redirecţiona către configurarea pachetului de Găzduire Web dorit.

Pachetele de Găzduire Web au nevoie de un domeniu alocat. La pagina de Configurare pachet de găzduire aveţi posibilitatea să alocaţi unul dintre domeniile aflate in coşul de cumpărături (în cazul în care aţi adăugat unul sau mai multe într-un pas anterior), să înregistraţi un domeniu nou sau să utilizaţi un domeniu rezervat anterior. După ce aţi ales domeniul de alocare pentru pachetul de găzduire, apăsaţi butonul Continuă. Acesta vă va trimite la coşul de cumpărături de unde puteţi trimite comanda ca și în procedura de Înregistrare de domeniu (detalii în pagina Cum comand un domeniu nou? )

Printează acest articol

© 2019 S.C. Chroot Network S.R.L. Toate drepturile rezervate proprietarului.
Termeni și Condiții de Utilizare | Despre Cookie | A.N.P.C. | SOL
Toate prețurile sunt afișate în Euro (€) și nu conțin TVA 19%.