Chroot.ro

Portofoliu

Acasă » Portofoliu

Parteneri Chroot

În scopul de a oferi calitate și promptitudine la cel mai înalt nivel beneficiem de sprijinul unor parteneri serioși, gata să intervină în orice moment cu feedback-ul necesar și părerile pertinente aferente pentru dezvoltarea viitoare a soluțiilor noastre. Câțiva dintre ei sunt:

* Astimp - Partenerul care ne face accesibila cea mai nouă tehnologie şi asigură de buna funcţionalitate a echipamentelor.

* Voxility - Operează la nivel global centre de date interconectate în Frankfurt, București, Washington, Miami și Los Angeles.

* iNES - Furnizor de soluții de rețea avansate, rețele VPN și Internet de mare viteză şi un partener de încredere.

* RoNIX - RoNIX reprezintă o infrastructură naţională pentru interschimbul de trafic al reţelelor de acces ale principalilor furnizori de servicii de Internet din Romania.

* Hurricane Electric - HE, Hurricane Electric ne asigură tranzitul spaţiului de adrese IPv6 catre internet dar şi schimb de date intre clienţi.

* DreamPixel Creative - Oferă identitate de brand și design de ambalaj.

și mulți alții.

Cine a ales Chroot

Suntem mândri să vă prezentăm o parte din clienții majori ce au avut încrederea și buna inspirație să-și încredințeze afacerile în brațele soluțiilor noastre integrate.

* iDevice.ro

* peTeava.ro

* trafictube.ro

și mulți alții.

Testimoniale

Crețu Mihail - fondator și CEO la Ameriza Software

Întodeauna prompți, corecți și întotdeauna cu soluția corectă. Așa pot caracteriza pe scurt relația pe care o avem cu chroot.ro de mai bine de 2 ani pe partea de web hosting și înregistrare de domenii. O echipă care pune suflet în tot ceea ce face și pe care ne putem baza întotdeauna.

© 2019 S.C. Chroot Network S.R.L. Toate drepturile rezervate proprietarului.
Termeni și Condiții de Utilizare | Despre Cookie | A.N.P.C. | SOL
Toate prețurile sunt afișate în Euro (€) și nu conțin TVA 19%.