cart contents

login status

Infrastructura noastră

Calitatea unui serviciu de găzduire vine din infrastructura folosită


Ești curios ce infrastructură îți punem la dispoziție?

Despre infrastructura chroot.ro

Care este rețeaua Chroot?

Chroot prin AS56430 este interconectat prin BGP cu peste 100 de provideri din Romania, Europa dar și cu provideri ce depășesc granițele continentului. Infrastructura de rețea a Chroot este redundantă și scalabilă. Folosim echipamente de top precum Extreme Networks CER 2000 pentru a ne asigura că schimbul de trafic local cât și internațional este rapid, redundant și scalabil. Chroot face schimb de trafic direct cu peste 40 de provideri IPv6 și a implementat timpuriu (early-adopter) IPv6 astfel încât întreaga noastră infrastructura este IPv4/IPv6 (dual-stack). Redundanța la nivel local (core network) este asigurată de echipamente Ruckus Wireless ICX instalate in mod de stacking.

Interconectarea în nodurile de eXchange din Romania

Suntem membri activi în cadrul Asociației Naționale a Providerilor de Internet din România (mai pe scurt ANISP), o prezență activă în nodul Romanian Network Internet Exchange (mai pe scurt RONIX), cât și o prezență în cadrul InterLAN, cel mai mare Internet eXchange din Romania. Din acest motiv putem să îți oferim viteze mari de acces la site-ul tău, atât din interiorul României, al Europei, cât și vizitatorilor de pe alte continente. În ceea ce privește stabilitatea conturilor de Găzduire Web, îți oferim un uptime de peste 99.9%, uptime absolut necesar fiecărei afaceri prezente în mediul online, indiferent de sfera de activitate (cu excepția celor stipulate în cadrul „Termenilor și condițiilor”). Ne putem mândri cu stabilitatea, viteza și suportul individual oferit fiecărui client, indiferent de numărul sau de mărimea conturilor de Gazduire Web deținute de acesta.

Ce echipamente mai avem?

Infrastructura noastră este compusă din echipamente de top precum BladeCentere Lenovo HS23, folosite în configurații dinamice și scalabile oricând pentru nevoile clientului, servere Intelstorage-uri SuperMicro, echipamente de rețea Cisco de top, cum ar fi modelul 4900M, 4948, 4948e, modele ce permite atingerea unei performanțe maxime de 320Gbps (Gigabits per secundă) și 250Mpps (pachete pe secundă). Echipamentele sunt stack-ate în rack-uri HP de ultimă generație ce oferă un sistem de management propriu asupra rețelei de Internet și a celei ce alimentare cu energie electrică, motiv pentru care sunt prevăzute standard nu cu una, ci cu două linii de backup de curent. Pentru interconectarea rack-urilor cu echipamentele Cisco 4900M se folosesc la nivel de rack echipamente S50 de la Dell Force10 dar și echipamente Cisco 3560G/X, cu minim două conexiuni Ethernet Gigabit.

Cum reușim să oferim servicii de calitate la prețuri competitive?

Clienții noștri știu că găzduirea unei pagini de Internet sau Web Hosting trebuie să respecte anumite considerente, printre care:

  • serverul/serverele trebuie să aibă un up-time de minim 99.9%
  • firma ce găzduiește siteul trebuie să fie una serioasă
  • timpul de răspuns la cererile adresate trebuie să fie cât mai mic
  • facilitatile oferite de provider trebuie să fie pe măsura cerințelor și așteptărilor clientului

La chroot _ Găzduirea Web este o profesie, nu un hobby! Găzduirea site-urilor web este profesia noastră, specialitatea noastră. Cu toate că de curând ne-am hotărât să facem publică această vocație, avem o experiență de peste 15 ani în hostarea site-urilor. Toată echipa noastră are experiență avansată în servere, CPanel, MySQL, e-mail hosting și, evident, întreaga noastră experiență este pusă la dispoziția ta prin intermediul serviciilor noastre de Găzduire Web. Noi cei de la chroot _ putem să ne mândrim cu o atitudine diferită. Ne dorim și reușim cu succes să fim profesioniști în ceea ce facem, activi și mereu aproape de clienții noștri. Oferim atât servicii de înregistrare domenii, cât și servicii de Găzduire Web în România și în afară, într-un mediu profesionist, optimizat pentru performanță. Deținem servere proprii, securizate și monitorizate 24/7 de către echipa noastră. Serverele beneficiază de conexiuni la Internet cu viteze superioare, toate conturile de Găzduire Web fiind monitorizate prin softuri moderne pentru a putea preveni nefuncționalitatea site-urilor. Toate serverele noastre se află pe teritoriul României, într-un Datacenter modern, cu un personal profesionist și experimentat.

De ce tu ca și client (actual sau potențial) ar trebui să ții cont de aceste considerente?

În primul rand, dacă un server are căderi iar, ca urmare a acestui fapt, site-ul tău este inactiv perioade scurte de timp și, întâmplător atunci ajunge un robot de căutare al unui motor (de obicei Google) pe site-ul tău, în acel moment vei pierde o groază din munca de promovare. Un vizitator pe care l-ai pierdut se poate reîntoarce cândva, dar orele de muncă depusă pentru a promova site-ul nu le mai poți recupera. Cu alte cuvinte, este bine de știut că motoarele de căutare vă vor penaliza destul de sever dacă nu vor putea accesa site-ul tău în repetate ori.

inline-cpanel
inline-cisco
inline-mysql