cart contents

login status

Despre noi

Despre noi


în câteva cuvinte...

CHROOT NETWORK

este membru activ în

ANISP

Asociația Națională a Internet Service Providerilor

 

RoNIX

Romanian Internet eXchange

 

dar și membru

RIPE NCC

Réseaux IP Européens Network Coordination Centre

Cine suntem?

Chroot Network SRL este o companie IT ce oferă servicii profesionale, având ca principal domeniu de activitate dezvoltarea și implementarea de soluții software avansate integrate atât pentru companiile private, cât și pentru agențiile guvernamentale.

Una din principalele caracteristici ale companiei noastre este reprezentată de spiritul de inovație și ingeniozitatea ce ne caracterizează munca. Surclasarea concurenței și anticiparea necesităților clienților prin reacții prompte, împreună cu responsabilitatea si stilul nostru de lucru; toate acestea conduc la dezvoltarea armonioasă pe termen lung a parteneriatelor chroot.ro .

În cadrul echipei chroot.ro punem clientul pe primul plan, sporind satisfacția și încrederea în serviciile noastre prin pachetele complete oferite și atenția la detalii, astfel răspunzând prompt la nevoile nerostite ale clientului. O echipă experimentată este întotdeauna la dispoziția clientului. Specialiștii chroot.ro acoperă o gamă largă de abilități de consultanță profesională, de la administrare avansată la realizarea de software dedicat sub cele mai importante platforme de dezvoltare disponibile astăzi.

Servicii oferite

Activitățile chroot.ro sunt dezvoltate în următoarele direcții majore:

Sisteme Software Integrate (ISS)

Sisteme software „Business Critical” complete, proiectate pentru guvern, instituții și companii private. Baze de date centralizate și interfețe pentru toate departamentele, precum și sisteme de management al documentelor ce permit o comunicare eficientă precum și partajarea rezultatelor de către mai mulți utilizatori simultan. Cele mai recente tehnologii de dezvoltare, cum ar fi PHP și Java asigură calitatea de netăgăduit a soluțiilor chroot.ro .

Sisteme pentru Software Online (OSS)

Aplicații profesionale web-based, de la aplicații de web-siteuri de bază la arhitecturi complexe de baze de date, soluții avansate de management al documentelor online și motoare web-based. Conceput special pentru afacerile online, OSS acopera cele mai fiabile aplicatii web – based si chiar si pe cele de tipul „Business Critical”. Suntem acum în măsură să mutam în mediul online în mod eficient business-uri întregi folosind cele mai bune tehnologii disponibile în acest moment, cum ar fi PostgreSQL, PHP, Java și multe altele.

Consultanță în domeniul Software

Alfa și Omega tuturor proiectelor. Consultanță privind software-ul si solutii complet adaptate necesităților și problemelor fiecarui client. Acestea variaza de la hardware-ul de bază și crearea unei rețele la sisteme informaționale complexe, acoperind astfel garanția contractuală, precum și suportul after-completion.

Software-ul personalizat

Inovatia face parte din viziunea echipei chroot.ro . Gasiti aici un departament specializat la dispozitia dumneavoastra, pentru punerea in practica a celor mai neobișnuite cerințe de software personalizat; de la managementul de bază al documentelor la matematică sau soluții grafice complexe. Este un răspuns profesionist pentru software perfect adaptat cererilor dumneavoastra.

Software-ul Open Source

Ce este un programator în ziua de astăzi, dacă el sau ea (pentru ca sunt destule cazuri, nu ?) nu ia parte la open sourceing-ul comunității?! Cream software serios pentru o comunitate serioasă!

Furnizor de Servicii Internet (ISP)

Aceasta este cireașa de pe tort. Poți începe propria afacere si te vei face auzit in mediul online deoarece iti punem la dispozitie echipamente de ultimă oră, rețelistică avansată, acces la internet, un design adecvat s.a.m.d.

Web Hosting

Conturile predefinite de hosting sunt perfecte atât pentru cei care dețin deja un site și își construiesc prezența online, cât și pentru companiile mari care au nevoie de toate facilitățile chroot.ro. Administrarea conturilor de hosting se realizează online, prin intermediul panoului de control al clientului. Suport tehnic asigurat de către specialiștii noștri pentru toate pachetele de hosting.

Alocare de resurse IP

Cu noi puteți înregistra adrese IP IPv6, adrese IP IPv4 (alocate doar în cadrul Chroot) dar și număr AS(Autonomous System).

ISTORIC

Înființată în anul 2007 cu scopul de a oferi servicii profesionale, având ca principal domeniu de activitate dezvoltarea și implementarea de soluții software avansate integrate atât pentru companiile private, cât și pentru agențiile guvernamentale. Începând cu anul 2013, participarea integrală în Chroot Network SRL a fost preluată de Bogdan-Ștefan Rotariu iar principala activitate a companiei este de atunci oferirea de servicii online pentru găzduirea de aplicații și site-uri web.

Web Hosting – Conturile predefinite de hosting sunt perfecte atât pentru cei care dețin deja un site și își construiesc prezența online, cât și pentru companiile mari care au nevoie de toate facilitățile Chroot. Administrarea conturilor de hosting se realizează online, prin intermediul panoului de control al clientului. Suportul tehnic este asigurat de către specialiștii noștri pentru toate pachetele de hosting.

Începând cu anul 2014, Chroot Network a devenit membru RIPE astfel încât poate aloca adrese IP IPv6, adrese IP IPv4 (alocate doar în cadrul Chroot) dar și număr AS(Autonomous System).

MISIUNE ȘI STANDARDE:

Una din principalele caracteristici ale companiei noastre este reprezentată de spiritul de inovație și ingeniozitatea ce ne caracterizează munca. Surclasarea concurenței și anticiparea necesităților clienților prin reacții prompte, împreună cu responsabilitatea și stilul nostru de lucru; toate acestea conduc la dezvoltarea armonioasă pe termen lung a parteneriatelor Chroot. În cadrul echipei Chroot punem clientul pe primul plan, sporind satisfacția și încrederea în serviciile noastre prin pachetele complete oferite și atenția la detalii, astfel răspunzând prompt la nevoile nerostite ale clientului. O echipă experimentată este întotdeauna la dispoziția clientului. Specialiștii Chroot acoperă o gamă largă de abilități de consultanță profesională, de la administrare avansată la realizarea de software dedicat sub cele mai importante platforme de dezvoltare disponibile astăzi.

STATISTICI FIRMĂ:

 • Servicii
  • Servicii găzduire web: găzduire shared, reseller găzduire web, VPS, servere dedicate
  • Înregistrare și reînnoire domenii
  • Alocare IP
  • Afiliere LIR
 • Parteneriate:
  • partener RoTLD
  • membru ANISP
  • membru RoNIX
  • partener RIPE
  • partener Cloudflare
 • Număr de clienți: Peste 2200 de clienți au ales deja Chroot.ro, iar rata de retragere este destul de scăzută și, de multe ori, legată mai ales de renunțarea la dezvoltarea proiectelor pentru care au fost contractate serviciile. În schimb, tot mai mulți clienți noi aleg Chroot, mulți dintre ei venind ca urmare a recomandărilor clienților deja existenți.
 • Income: Nivelul veniturilor CHROOT NETWORK SRL au crescut constant în decursul timpului ca răspuns la fidelizarea clienților existenți și a atragerii de clienți noi iar rata de profitabilitate rămânând la niveluri sustenabile astfel încât mare parte din profit este redirecționată către retehnologizare pentru păstrarea calității serviciilor oferite.
 • Satisfacția clienților: Prin infrastructura performantă pusă la dispoziție clienților incidența problemelor tehnice a fost menținută la un nivel minim astfel încât solicitările de asistență din partea utilizatorilor sunt reduse la număr și, de cele mai multe ori, sunt legate de probleme care nu au legătură cu serviciile Chroot. Chiar și așa, operatorii departamentului de suport tehnic tratează toate solicitările, indiferent de cauză, cu seriozitate și profesionalism, oferind clienților soluții pentru remedierea problemelor semnalate. Timpul scurs până la primul răspuns nu depășește, în general, 1 oră de la semnalarea problemelor.

DE CE NOI?


uptime-gazduire-web

suport-webhosting

instalare-gratuita-gazduire-web