Chroot.ro

Termeni şi Condiţii de Utilizare

Acasă » Termeni şi Condiţii de Utilizare

1. Furnizorul şi afiliaţii acestuia (denumiţi în mod colectiv "Furnizorul") au formulat prezenta "Termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor furnizorului" în vederea încurajării utilizării responsabile a reţelelor, sistemelor, serviciilor, site-urilor Web şi produselor furnizorului (denumite în mod colectiv "Reţeaua şi Serviciile Furnizorului") de către clienţii noştri şi de către alţi utilizatori (denumiţi în continuare "Utilizatorii") şi pentru a ne permite sa furnizăm utilizatorilor noştri servicii sigure, de încredere şi productive.

2. Reţeaua şi serviciile furnizorului trebuie utilizate într-o manieră conformă cu scopurile vizate de acesta şi pot fi utilizate numai în scopuri legale. Utilizatorii nu au permisiunea să utilizeze reţeaua şi serviciile furnizorului pentru a transmite, a distribui sau stoca material (a) care încalcă vreo lege sau vreun regulament aplicabil, (b) care încalcă dar nu se limitează la OUG nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc (c) într-o manieră care să ducă la încălcarea copyright-ului, a marcii, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuală sau a dreptului la intimitate, la publicitate sau a altor drepturi personale ale altor parţi, (d) dacă acesta este necinsit, obscen, defaimator, calomniator, ameninţător, abuziv sau conţine un virus, worm, cal troian sau orice altă componentă de natură sa producă defecţiuni, (e) conţine oferte frauduloase de bunuri sau servicii sau de orice alte materiale promoţionale care conţin afirmaţii, preţentii sau reprezentări false, de natură să însele sau sa inducă în eroare sau (f) în general, într-o manieră care poate angaja răspunderea penală sau civilă a furnizorului sau a oricărui membru al personalului acestuia.

3. Furnizorul nu-şi asumă nici o responsabilitate pentru vreun material creat sau accesibil pe sau prin reţelele şi serviciile furnizorului care nu este expediat de sau la cererea furnizorului. Furnizorul nu monitorizează sau exercită nici un control editorial asupra vreunui asemenea material, dar işi rezervă dreptul de a face acest lucru în masura în care este permis de legea aplicabila. Furnizorul nu este responsabil de modalitatea de accesare a unor asemenea materiale pe sau prin intermediul reţelelor şi/sau serviciilor oferite de furnizor în baza prezentului contract. Furnizorul nu este raspunzător pentru conţinutul nici unui site Web, altele decat cele care aparţin furnizorului şi care nu sunt închiriate sau date spre folosinţă prin contract catre o terţă parte sau care nu sunt administrate in totalitate de către Furnizor.

Notă: Furnizorul aduce la cunoştinţă utilizatorului, pe aceasta cale, că accesarea oricarui material disponibil pe Internet, direct sau prin autentificare cu parolă, furnizarea datelor personale ale utilizatorului, inclusiv a numerelor de cont de bancă, numar de card bancar de orice tip, acceptul încărcării unor aplicaţii ce se autoinstalează, acceptul unor conexiuni automate spre terte destinaţii pot aduce prejudicii materiale şi/sau morale utilizatorului.

5. Utilizatorii nu pot expedia mesaje care nu au fost solicitate pe e-mail, inclusiv, fără a se limita la, pachete de reclame comerciale sau anunţuri de informaţii (denumite în continuare "SPAM") într-o manieră la care furnizorul se poate aştepta in mod rezonabil ca să aibă un impact negativ asupra reţelei şi serviciilor acestuia, inclusiv, fără a se limita la, utilizarea unui cont de e-mail din reţeaua furnizorului pentru a expedia mesaje de tip SPAM sau utilizarea serviciului unui alt furnizor pentru a expedia mesaje de tip SPAM sau pentru a promova un site care se afla sau care este conectat la reţeaua furnizorului. În plus, utilizatorii nu au permisiunea să utilizeze reţeaua şi serviciile furnizorului pentru ca (a) să expedieze mesaje prin e-mail care sunt excesive şi/sau au ca intenţie să hărţuiască sau să deranjeze pe ceilalţi utilizatori (b) să continuie să expedieze mesaje prin e-mail către un adresant care a indicat că nu doreşte să mai primească asemenea mesaje, (c) să expedieze mesaje prin e-mail care conţin informaţii contrafăcute în titlul de listing ("packet header") TCP/IP, (d) să expedieze e-mailuri răuvoitoare, inclusiv, fără a se limita la, mesaje de tip "mail bombing", (e) să expedieze sau sa primească mesaje prin e-mail intr-o manieră care încalcă politicile de furnizare ale unui furnizor de servicii pe internet sau (f) sa utilizeze o casuţa poştală de e-mail exclusiv ca loc de stocare a datelor.

6. Utilizatorii nu au voie să încalce sau să încerce să încalce securitatea reţelei şi a serviciilor furnizorului, inclusiv, fără a se limita la, (a) accesarea de date care nu sunt destinate unui asemenea utilizator sau pătrunderea într-un server sau cont pe care respectivul utilizator nu are permisiunea sa le acceseze, (b) încercarea de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau a unei reţele sau de a încălca securitatea acestuia/acesteia sau masurile de autentificare fără a fi autorizat în mod corespunzator, (c) încercarea de a interfera cu, de a întrerupe sau de a face inutilizabil serviciul de către un alt utilizator, gazdă sau reţea, inclusiv, fără a se limita la, mijloace da supraîncarcare, "Flooding", "Mail Bombing" sau "Crashing" (d) contrafacerea oricărui header TCP/IP sau a oricărei parţi din informaţia cuprinsă în acesta odată cu expedierea prin e-mail sau (e) declanşarea oricărei acţiuni în vederea obţinerii de servicii la care un asemenea utilizator nu are dreptul.

7. Orice Utilizator despre care Furnizorul hotărăşte că a încalcat vreo prevedere a acestei Politici de Utilizare Acceptabile va primi un avertisment scris şi va fi supus, după cum Furnizorul va socoti de cuviinţă, unei suspendări temporare a serviciilor furnizate ce acceptă în scris să se abţina de la orice alte încălcări viitoare ale acestor prevederi. Utilizatorii în legatură cu care Furnizorul stabileşte că au comis o a doua încălcare a oricărei prevederi din prezenţa Politică de Utilizare Acceptabilă vor fi supuşi unei suspendări sau întreruperi imediate a serviciilor furnizate.

8. Plata serviciilor se va face pe baza facturii proforme emise cu 15 zile inainte de data scadentă. Neplata serviciilor până la data scadentă va duce la suspendarea serviciilor urmand ca dupa 20 de zile de la suspendare, dezactivarea serviciilor şi ştergerea datelor de pe servere (operaţiune ireversibilă).

8.1 Serviciile de găzduire web beneficiază de 15 zile gratuite pentru testare. Pe întreg intervalul de testare, Chroot nu va oferi suport tehnic.

9. Referitor la Codurile de promoție, clientul, denumit în continuare Utilizator, va beneficia de ele respectând următoarele reguli stricte :

În anumite perioade de promoție pentru Pachetele de Găzduire Web și Găzduire Web Reseller, specificate clar de Furnizor (ex: 01.dec.2012-31.ian.2013), orice client nou care efectuează în avans o plată pe minim 6 luni va beneficia de un discount stipulat la momentul începerii promoției (ex:30%) pe baza unui cod de discount pus la dispoziție de către Furnizor, atât timp cât nu schimbă pachetul pentru care a optat pe toată perioada contractuală. În momentul schimbării opțiunii pachetului de Găzduire Web sau Găzduire Web Reseller, Clientul nu va mai beneficia de acel discount.

9.1.1 Pentru toate pachetele de Găzduire Web sau Găzduire Web Reseller comandate cu plata în avans pe 12 luni și care se află în perioada desfășurării promoției, discountul aplicat se va cumula cu oferta deja existentă, adică discountul se va aduna la cele 2 luni oferite gratuit deja pentru plata în avans pe 12 luni a unui pachet.
9.1.2 Pentru toate pachetele de Găzduire Web sau Găzduire Web Reseller comandate cu plata în avans pe 12 luni și care nu se află în perioada desfășurării promoției, discountul aplicat nu se va cumula cu oferta deja existentă, adică discountul nu se va aduna la cele 2 luni oferite gratuit deja pentru plata în avans pe 12 luni a unui pachet.

În anumite perioade de promoție pentru Pachetele de Servere Dedicate, specificate clar de Furnizor (ex: 01.dec.2012-31.ian.2013), orice client nou care efectuează în avans o plată pe minim 3 luni va beneficia de un discount stipulat la momentul începerii promoției (ex:15%) pe baza unui cod de discount pus la dispoziție de catre Furnizor, atât timp cât nu schimbă pachetul pentru care a optat pe toată perioada contractuală. În momentul schimbării opțiunii pachetului de Servere Dedicate, Clientul nu va mai beneficia de acel discount.

9.2.1 Pentru toate pachetele de Servere Dedicate comandate cu plata în avans pe 3, 6 sau 12 luni și care se află în perioada desfășurării promoției, discountul aplicat se va cumula cu oferta deja existentă, adică discountul se va aduna la oferta deja existentă pentru plata în avans pe 3,6 sau 12 luni a unui pachet (ex: 15%, 25% sau o lună gratuită)
9.2.2 Pentru toate pachetele de Servere Dedicate comandate cu plata în avans pe 3, 6 sau 12 luni și care nu se află în perioada desfășurării promoției, discountul aplicat nu se va cumula cu oferta deja existentă, adica discountul nu se va aduna la oferta deja existenta pentru plata în avans pe 3,6 sau 12 luni a unui pachet. (ex: 15%, 25% sau o lună gratuită)

10. Domeniile gratuite sunt valabile doar în cazul clienților noi sau în cazul comenzilor noi. Înregistrarea domeniilor se face gratuit de catre Furnizor în numele Beneficiarului urmand ca în anii urmatori de prelungire Beneficiarul sa achite taxele de prelungire conform planului tarifer oferit de Furnizor. Nu se oferă domenii gratuite în cazul prelungirilor sau în cazul unui upgrade al serviciului.

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2014

Notă: Serviciul de găzduire web se referă stric la găzduirea unuia sau mai
multor site-uri web (de prezentare, magazin virtual, portal,blog, etc).
Urmatoarele aplicaţii nu pot fi gazduite:

  • aplicatii de IRC - boţi, bnc, etc
  • servere proxy
  • trackere torrent
  • stocare de fisiere MP3 fără drept de autor
  • stocare de aplicatii fără drept de redistribuire
  • aplicaţii de distribuire fişiere in masă - site-uri de download
  • scripturi de contorizare pentru site-uri care sunt găzduite pe un alt server
  • programe mass-email
  • orice aplicaţie care foloseste intensiv resursele alocate.
Prin folosirea intensivă se inţelege o încărcare mai mare de 4% contorizată
de cPanel, mai multe zile succesiv sau o încărcare mai mare de 20% pentru mai multe ore.
© 2018 S.C. Chroot Network S.R.L. Toate drepturile rezervate proprietarului.
Termeni și Condiții de Utilizare | Despre Cookie | A.N.P.C. | SOL
Toate prețurile sunt afișate în Euro (€) și nu conțin TVA 19%.